sobota, 21. marec 2015

5. POSTNA NEDELJA

Navodilo za oddajo podpisa v podporo referendumu »ZA OTROKE GRE!«
na upravnih enotah in krajevnih uradih.

1. Zbiranje podpisov se začne v ponedeljek, 23. 3. 2015. Vabimo vas, da podpis oddate prvi dan ali čim prej v naslednjih dneh.

2. Podpis podpore referendumu »Za otroke gre!« lahko oddamo na katerikoli upravni enoti ali krajevnem uradu v njihovem poslovnem času ne glede na kraj stalnega ali začasnega bivališča. (Upravne enote imajo praviloma poslovni čas vsak delovni dan od 8.00 do 15.00, razen v sredo, ko delajo do 17.00, in v petek, ko delajo do 13.00. Krajevni uradi delujejo zelo različno, zato se o njihovem delovanju pozanimajte posebej.) 

3. Krajevni urad JURŠINCI je odprt: vsak torek od 8.-12. in od 13.-15. ure in vsak četrtek od 8.-12. ure.
Krajevni urad DORNAVA je odprt vsak četrtek od 8.-12. ure.

4. Kaj moram prinesti s seboj? S seboj imejte veljaven osebni dokument: osebno izkaznico, potni list ali vozniško dovoljenje.

5. Kako naj izpolnim obrazec? S čitljivimi, velikimi tiskanimi črkami izpolnite osebne podatke na obrazcu. Posebej bodite pozorni, da boste zapisali podatke, ki so navedeni na vaših uradnih dokumentih.

6. Izpolnjen obrazec morate za njegovo veljavnost lastnoročno podpisati šele pred upravnim delavcem na upravni enoti ali krajevnem uradu.
POZOR! Pomembno: Obrazec morate podpisati vpričo uradnika!

7. Oddaja podpisa podpore je brezplačna!

8. Kje oddam potrjen obrazec? Na uradu bodo obrazec potrdili, nato pa vam ga bodo vrnili. Podpisan in potrjen obrazec oddajte v cerkvi ali v župnišču g. duhovniku ali ge. Marti Mikolič ali ge. Eriki Toplak Masten.

9. Podpisan in na upravni enoti potrjen obrazec lahko tudi sami pošljite po navadni pošti na naslov: Zavod KUL.si, Tržaška 85, 1000 Ljubljana.

10. Dodatne informacije in podrobnosti so na voljo na spletni strani www.24kul.si.          Najlepša zahvala v imenu otrok in družin!

Ni komentarjev:

Objavite komentar