nedelja, 1. marec 2015

2. POSTNA NEDELJA

BORBA ZA DRUŽINO IN OTROKE

Združena levica je 15. decembra 2014 v Državni zbor vložila novelo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Vodstvo Državnega zbora je odločilo, da se bo zakon obravnaval po hitrem postopku in da bodo poslanci glasovali o omenjenem predlogu v začetku marca. Predlog bo spremenil definicijo zakonske zveze, ki ne bo več življenjska zveza moškega in ženske, temveč skupnost dveh oseb. To pa prinaša naslednje posledice in omejevanja človekovih pravic:
1. Legalizacijo posvojitev otrok v homoseksualne skupnosti.
2. Šest brezplačnih oploditev z biomedicinsko pomočjo za lezbične pare na državne stroške (20.000€)
3. S pomočjo nadaljnjih ustavnih presoj in zakonodajnih trikov in pravnega aktivizma zanesljiva legalizacija nadomestnega materinstva, kjer bodo istospolni pari na državne stroške najemali revne ženske za rojevanje otrok po naročilu.
4. Ustanavljanje Komisij za LGBT prevzgojo kot je to že uvedla Mestna občina Ljubljana in uvedba obveznih LGBT certifikatov za državljane in podjetja, ki hočejo poslovati z državnimi ustanovami.
5. Uvedba sporne državne ideologije v vrtce, osnovne in srednje šole ter univerze, v kateri bodo promovirane lezbične, homoseksualne, biseksualne in transseksualne »družine«, prepovedana pa bo opredelitev družine kot »skupnost matere, očeta in otrok«.
6. Uvedba posebnih delavnic v šole in priprava novih učbenikov kot npr. Ljubezen je ljubezen.
7. Starši v javnih in zasebnih šolah ne bodo mogli več vzgajati svojih otrok v skladu s svojim prepričanjem. Preberite, kaj se je zgodilo na OŠ Bičevje v Ljubljani (www.24kul.si).
8. Zasebne šole morajo izvajati javno veljaven program, v kolikor hočejo biti financirane. Združena levica je na seji Odbora v Državnem zboru 10. 2.2015 javno napovedala, da bodo morale zasebne šole učiti »teorijo spola«, sicer bodo izgubili financiranje.
9. Javni uslužbenci, ki se ne bodo strinjali z radikalno LGBT ideologijo, bodo odpuščeni. To še posebej velja za matičarje, ki ne bodo poročali homoseksualnih parov, zdravnike in zdravstveno osebje (ki ne bodo hoteli oplojevati lezbijk), sodnike in socialne delavce (ki ne bodo hoteli podpisovati odločb o posvojitvi otrok v homoseksualne skupnosti)...
10. Humanitarne in nevladne organizacije, ki v statutih in pri svojem delu ne bodo upoštevale državne LGBT ideologije, bodo izključene iz državnih razpisov in diskriminirane.
11. Kontroverzna vlada Mira Cerarja bo na predlog radikalne levice vsilila sistemsko diskriminacijo vseh javnih uslužbencev, ki se pri svojem delu ne bodo strinjali z LGBT ideologijo.
12. Uvajanje sovražnega govora, ki bo predvideval sodne procese, finančne kazni in zapor za vse, ki se v javnosti ne bodo strinjali z LGBT ideologijo in redefinirano zakonsko zvezo. Sodniki bodo pri tem »spregledali« ustavno pravico do ugovora vesti.
13. Verske skupnosti bodo morale imeti LGBT certifikate, v kolikor bodo hotele kandidirati na javnih razpisih za obnovo kulturne dediščine.
14. Sprejem takšne redefinicije bo neplodnim parom onemogočil posvojitve iz Rusije, Ukrajine in Makedonije. Vse te države bodo v primeru sprejema novele ZZZDR uvrstile Slovenijo na črno listo držav, kamor je prepovedano dajati otroke v posvojitev iz razloga, ker razumejo posvojitve otrok v homoseksualne skupnosti kot grob poseg v pravice otrok.
15. Uveljavitev ZZZDR še naprej omejuje pravice starih staršev. Novi ZZZDR ne predvideva možnosti, da bi stari starši lahko posvojili svoje vnuke, lahko pa jih bodo v primeru smrti staršev socialni centri dali v posvojitev homoseksualnim in lezbičnim parom.


Ni komentarjev:

Objavite komentar