ponedeljek, 31. julij 2017

17. nedelja med letom - OZNANILA

17 NEDELJA MED LETOM
30.7.2017
Peter Krizolog, cerkveni učitelj
7.00

8.30

10.30
JURŠINCI-VEŽICA: + JOŽEF NEDELJKO, MARIJA IN MARTIN ZAVEC
POLENŠAK: + FRANC KOKOL, 2. obl. IN VSI KOKOLOVI iz Polenc in Hlaponcev
JURŠINCI-VEŽICA: + ZA VSE GOSPODINJE DRUŠTVA MARTA
Ponedeljek
Ignacij Lojolski
---
---
Torek
Alfonz Ligvorij
---
---
Sreda
Evzebij
---
---
Četrtek
Lidija
---
---
Petek
Janez Vianney
---
---
Sobota
Marija Snežna
11.00
12.00
POLENŠAK: - SVETI KRST: ŽIGA URBANJA
POLENŠAK: + TILIKA MAGDIČ
18 NEDELJA MED LETOM
6.8.2017
JEZUSOVA SPREMENITEV NA GORI
7.00
8.30
10.30
JURŠINCI-vežica: + za vse žive in + obeh župnij
POLENŠAK: + ZORA CIMERLAJT
JURŠINCI-vežica: + TADEJ HOLC, od brata Mateja s Sandro

  • ORATORIJ V JURŠINCIH, od 17. do 20.8. - vesel, razigran teden druženja, iger, prepevanja, raznih delavnic, zanimivosti… VZEMIMO PRIJAVNICO IN SE ČIM PREJ PRIJAVIMO. DOBRODOŠLI!
  • V TEM TEDNU SMO Z ANIMATORJI ORATORIJA V MEĐUGORJU IN NA MORJU. V PRIMERU BOLNIKA ALI POGREBA POKLIČITE DUHOVNIKA K SV. URBANU-DESTRNIK  -  041 402 468 ali g, JANKA VUČINO ali go. MARIJO MIHELJ.
  • ZA UREJANJE VEŽICE V TEM TEDNU NAPROŠAMO vas: GABRNIK – HRIB. Bog povrni.
  •  V NEDELJO, 13.8.2017, VESELO VABIMO IN TUDI VSAK OD NAS ŽUPLJANOV NAJ VSE SVOJE SORODNIKE, PRIJATELJE, ZNANCE… POVABI NA NAŠ VELIKI JUBILEJ, PRAZNOVANJE 500-LETNICE OD ZAČETKA GRADNJE NAŠE CERKVE SV. LOVRENCA. Z NAMI BO NADŠKOF ALOJZIJ CVIKL, PEL BO NAŠ NOV PEVSKI ZBOR, PO SV. MAŠI BO PROSLAVA V VEČNAMENSKI DVORANI, POGOSTITEV ZA VSE V ŠOTORU. PRISRČNO POVABLJENI. Lepo naprošeni vsi za pomoč pri pripravi našega praznika. Obrnimo se na člane ĆPS ali ŽGS.
  • OBNOVA NAŠE CERKVE OB NJENI 500-LETNICI.  V NAŠI CERKVI SO SKORAJ ZAKLJUČENA DELA, KI SMO JIH NAČRTOVALI IZVESTI PRED LOVRENŠKIM ŽEGNANJEM. ISKRENA ZAHVALA NAŠIM SPOŠTOVANIM MOŠKIM-ZIDARJEM, KI OBNAVLJALI NAŠO CERKEV OD ZAČETKA MAJA!
    PLESKANJE IN POLAGANJE TLAKA BOMO IZVEDLI, KO SE STENE IN TLA DOBRO OSUŠIJO. NAPROŠAMO, VABIMO IN S HVALEŽNOSTJO ŠE SPREJEMAMO NOVE BOTRE NAŠE CERKVE PRI OBNOVI, KI JIH BOMO ZAPISALI Z ZLATIMI ČRKAMI NA TABLO, KI BO VEDNO V NAŠI CERKVI. BOG NAJ V OBILJU POVRNE VSAKEMU, KI JE SODELOVAL ALI PA ŠE BO PRI NAŠI VELIKI OBNOVI.
  • KONCERT IN PRVA PREDSTAVITEV NAŠEGA NOVEGA, MEŠANEGA PEVSKEGA ZBORA ŽUPNIJE IN KULTURNEGA DRUŠTVA JURŠINCI IN MLADINSKO-OTROŠKEGA ZBORA »SAN LORENZO« je PREČUDOVITO IN NAD PRIČAKOVANJI USPEL. LAHKO SMO VIDELI KAKO STROKOVNO JE GA. LIDIJA K.K. NAŠE NOVE PEVCE UGLASILA. USTVARILI SO ENKRATNO PEVSKO DRUŠČINO, KI JE PRIPRAVLJENA SLOVESNO SLAVITI ŽIVEGA BOGA OB PRAZNOVANJU 500-LETNICE. ISKRENA ZAHVALA DRAGI PEVCI. ZELO SMO PONOSNI NA VAS.


Ni komentarjev:

Objavite komentar