nedelja, 14. januar 2018

2. nedelja med letom - OZNANILA

  • V zakristiji lahko dobimo DRUŽINSKO PRATIKO IN MARIJANSKI KOLEDAR.
  • IMEJMO V VSAKI DRUŽINI NAROČENO KAKŠNO DUHOVNO, VERSKO REVIJO: DRUŽINO ALI OGNJIŠČE, PRENOVO, MAVRICO… NAROČITE LAHKO PRI MENI. PORAVNAJMO NAROČNINO ZA NAPREJ ZA LETO 2018. 
  • KJER ŽELITE BOŽIČNO-NOVOLETNI BLAGOSLOV VAŠE DRUŽINE, HIŠE, STANOVANJA, GOSPODARSTVA… MI SPOROČITE IN Z VESELJEM SE ODZOVEM. V PETEK, 19.1. IN V SOBOTO BOM OBISKAL ZA BOŽIČNO-NOVOLETNI BLAGOSLOV VAS: GABRNIK. PROSIM SPOROČITE KJER ŽELITE BLAGOSLOV G. KLJUČARJU JOŽETU MOHORIČUALI MENI. SPOROČITE ALI DOPOLDAN ALI POPOLDAN. 
  • Čestitke, zahvala in vsaka čast STARŠEM, KI STE PREJŠNJO NEDELJO NA PRAZNIK JEZUSOVEGA KRSTA, SVOJE MALČKE PRIPELJALI, PRINESLI K BLAGOSLOVU, KO SMO SE POSEBEJ VSI SPOMINJALI, DA SMO KRŠČENI, DA SMO ZARADI LJUBEZNI VEČNEGA BOGA PREDANI V VARSTVO IN ZAŠČITO ŽIVEMU JEZUSU, KI JE NAŠ ODREŠENIK, VARUH, POMOČNIK, ZDRAVNIK, NAJBOLJŠI VODNIK SKOZI ŽIVLJENJE. Hvala vam, da molite za svoje otroke, da bodo srečni.
  • Naprošam, da svojci od pokojnih za katere so bile darovane sv. maše ob pogrebih, povedo- določijo kdaj naj bo sv. maša za rajnega. Ob obletnicah, rojstnih dnevih… Vseh sv. maš sam ne morem darovati-maševati, zato jih moram najpozneje po 2 letih od pogreba odposlati na škofijo ali patrom na Ptuj, da za rajne mašujejo duhovniki, ki nimajo namenov-intencij za sv. maše. Če ste se kje domači dogovorili, da boste nekatere mašne namene spremenili v dar za našo cerkev Svetega Lovrenca, potem mi to sporočite. Ob pogrebu je tudi zelo lepo in hvalevredno, da ob spominu na pokojnega darujemo tudi dar za obnovo naše cerkve in ne vedno samo za sveto mašo!
  • JURŠINCI: PEVSKI ZBOR "SVETI LOVRENC" NATANČNO DANES PRAZNUJE SVOJ 1. ROJSTNI DAN. TOČNO PRED 1 LETOM SO PRIČELI Z VAJAMI. PRISRČNA ZAHVALA VAM, PREDRAGI PEVCI, ZA VAŠ VELIKI TRUD, ČAS, ŽRTVOVANJE, DA NAS RAZVESELJUJETE, KO SLAVITE ŽIVEGA BOGA. ČESTITKE. BOGU HVALA ZA VSAKEGA. VELIKA ZAHVALA GE. LIDIJI. :)
  • ZA ČIŠČENJE IN KRAŠENJE CERKVE V TEM TEDNU NAPROŠAMO vas: SAKUŠAK ZG. DEL! Bog povrni.
  • POLENŠAK: V PRETEKLEM TEDNU SEM BLAGOSLOVIL DRUŽINE-DOMOVE V POLENCI ZG. DEL. IZ SRCA HVALA VSEM ZA TOPEL SPREJEM. SAMI SRČNI IN PLEMENITI LJUDJE. BOGU HVALA ZA VSE. :)
  • Cerkev v tem tednu pripravi vas: SLOMI. Bog povrni z obilnimi blagoslovi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar